Valorile Demco

 

 

  1. Iluminatul impune un mod de gandire

Iluminatul inseamna pentru DEMCO nu numai ingeniozitate in tratarea fiecarei cereri, dar si o maniera riguroasa si clara de a gandi si de a lucra. Inseamna abilitatea de a fi mereu la curent cu inovatiile si tehnologiile noi, dar si o atentie dedicata identificarii solutiilor eficiente pentru voi.

 

  1. Iluminatul reprezinta legatura dintre arhitectura si poetica aparatului de iluminat

Iluminatul implica dorinta de interactiune si cooperare. Dar si dorinta de a alatura formele, temele, puterea arhitecturii contemporane si poetica aparatelor de iluminat in sine, intr-o relatie meticulos proiectata si echilibrata. Atunci cand oferim consultanta intr-un proiect, nu ne rezumam la a potrivi corpuri de iluminat unor date tehnice si dimensiuni, ci cautam sa asociem unui spatiu senzatiile, amplitudinea, emotia pe care voi le exprimati in proiect.

 

  1. Iluminatul supravietuieste modelor

Ca si cladirile voastre, iluminatul nu presupune preluarea oarba a tendintelor, ci capacitatea de a optimiza inovatiile tehnologice disponibile. Iluminatul inseamna curajul de a hotari cand sa abordezi o anumita tehnologie, indiferent de avalansa de publicitate care i se face, si acela de a tine mereu cont de maturitatea si abilitatea acesteia de a rezolva o problema.

 

  1. Iluminatul este … atentie la detalii

Cand detaliile sunt bine alese, acestea nu raman simple decoratiuni. Detaliile au misiunea de a exprima cu exactitate ceea ce este cerut in proiectul de baza, de aceea atentia la detalii se bazeaza pe integritatea conceptului si studiul riguros al tehnologiei.

 

  1. Iluminatul e intotdeauna personalizat

Iluminatul nu este un dat, el trebuie proiectat. Iluminatul inseamna alegerea unei lumini de o anumita calitate, prin optimizarea functionala a surselor de lumina si tinand cont de forma potrivita: lumina urmeaza functiei.

 

  1. Iluminatul inseamna a te bucura de spatiul in care te afli

Fie ca proiectati pentru o gradina, o sala de spectacole sau o cladire de birouri, definiti spatii pe care oamenii sa le foloseasca in siguranta si cu usurinta, dar mai presus de toate, de care oamenii sa se bucure, spatii care sa ii copleseasca sau care sa ii fascineze, sa ii relaxeze sau sa le provoace atentia, perspicacitatea sau productivitatea. Iluminatul e acolo pentru a completa o incapere prin emotie.

 

  1. Iluminatul inseamna calitate impecabila a luminii

Esenta iluminatului rezida in calitatea indiscutabila a luminii. Aceasta poate sa fie blanda, puternica, solida, cristalina, dar niciodata slaba sau plictisitoare. Cand alegem pentru voi corpurile de iluminat, ne gandim atat la performanta cantitativa, cat si la cea calitativa.