Inspirație

hero inspiratie

Durst Phototechnik AG

Locatie: Brixen, Italia

Noul sediu al Durst Phototechnik AG din Brixen, Tirolul de Sud, face o impresie arhitecturală spectaculoasă cu o aripă joasă, conturată, care se înalță într-un turn înalt de 35 de metri. Noaptea, clădirea futuristă cu elemente de fereastră de 850 de pixeli folosește forța creativă a luminii ca mediu. Necesitatea funcțională și designul de iluminat se îmbină pentru a prezenta compania într-un mod cu adevărat memorabil.

Mai mult
inspiratie-1

Case vacanţă MANOAH

Locaţie: Zeulenroda, Germania

Casele moderne de vacanță MANOAH au creat o destinație de vacanță potrivită pentru familii chiar la marginea „Mării Zeulenroda” care se remarcă atât prin locația sa, cât și prin stilul arhitectural natural-purist. Cabanele bine amenajate sunt iluminate cu corpuri BEGA.

Mai mult
inspiratie-2

Florărie Pom Pon Forever Flowers

Locaţie: Amsterdam, Ţările de Jos

De mai bine de 30 de ani, florarii devotați de la Pompon Amsterdam au creat aranjamente personalizate pentru clienții lor pretențioși, lucrând dintr-un depozit modest din cartierul Jordaan. Corpurile de iluminat pe sina utilizate pentru iluminatul spatiului scot in evidenta aranjamentele florale deosebite.

Mai mult
Matrix

BEGA Matrix

 

Sistemul optic inovator extinde gama de corpuri de iluminat încastrate în paviment pentru cerințe personalizate de iluminat. Aceste corpuri de iluminat au o matrice de 25 de LED-uri controlabile individual care sunt dispuse într-o grilă de 5x5. Acest lucru permite reglarea precisă a distribuțiilor luminii: simetrice, asimetrice, fascicul îngust sau fascicul larg.

Mai mult
inspiratie-4

Hotel Riga

Locaţie: Antwerp, Belgia

Hotelul Riga din Antwerp, cândva un magazin de bagaje de călătorie, acum a înflorit într-un hotel de tip boutique cu un foodbar care servește delicii culinare. În tot hotelul au fost reconditionate câteva dintre detaliile vechi si s-a încercat să se pastreze istoria clădirii. Aplicele de perete cu LED Biny Spot, ISP si In the Sun 190 fac camerele sa fie cozy si primitoare.

Mai mult