Inspirație

hero inspiratie

Durst Phototechnik AG

Locatie: Brixen, Italia

Noul sediu al Durst Phototechnik AG din Brixen, Tirolul de Sud, face o impresie arhitecturală spectaculoasă cu o aripă joasă, conturată, care se înalță într-un turn înalt de 35 de metri. Noaptea, clădirea futuristă cu elemente de fereastră de 850 de pixeli folosește forța creativă a luminii ca mediu. Necesitatea funcțională și designul de iluminat se îmbină pentru a prezenta compania într-un mod cu adevărat memorabil.

Mai mult
inspiratie-1

Case vacanţă MANOAH

Locaţie: Zeulenroda, Germania

Casele moderne de vacanță MANOAH au creat o destinație de vacanță potrivită pentru familii chiar la marginea „Mării Zeulenroda” care se remarcă atât prin locația sa, cât și prin stilul arhitectural natural-purist. Cabanele bine amenajate sunt iluminate cu corpuri BEGA.

Mai mult
inspiratie-2

Florărie Pom Pon Forever Flowers

Locaţie: Amsterdam, Ţările de Jos

De mai bine de 30 de ani, florarii devotați de la Pompon Amsterdam au creat aranjamente personalizate pentru clienții lor pretențioși, lucrând dintr-un depozit modest din cartierul Jordaan. Corpurile de iluminat pe sina utilizate pentru iluminatul spatiului scot in evidenta aranjamentele florale deosebite.

Mai mult
inspiratie-3

Restaurant Le Cerisier

Locaţie: Lille, Franţa

In restaurantul Le Cerisier din Lille tradiția și modernitatea se îmbină cu pasiunea și creativitatea: culori, arome, arome, sosuri rafinate. Bucatarie deschisa, atmosfera linistita, terasa intima - toate sunt puse in valoare cu corpurile de iluminat incastrate in plafon cu LED Supermodular.

Mai mult
inspiratie-4

Hotel Riga

Locaţie: Antwerp, Belgia

Hotelul Riga din Antwerp, cândva un magazin de bagaje de călătorie, acum a înflorit într-un hotel de tip boutique cu un foodbar care servește delicii culinare. În tot hotelul au fost reconditionate câteva dintre detaliile vechi si s-a încercat să se pastreze istoria clădirii. Aplicele de perete cu LED Biny Spot, ISP si In the Sun 190 fac camerele sa fie cozy si primitoare.

Mai mult