GIRA ONE

Smart Home simplificat

Doriți o casă inteligentă care să combine confortul locuinței, securitatea și eficiența energetică într-una? Noul sistem Smart Home Gira One face ca acest lucru să fie ușor de transformat în realitate: automatizează-ți controlul jaluzelelor, creează scene de iluminat pentru seară sau încălziți camerele numai atunci când este nevoie.

Caracteristicile produsului

Caracteristicile produsului

Gira One: inteligent, versatil, avantajos.

Faceți un pas în lumea Smart Home cu Gira One. Noul nostru sistem vă oferă opțiuni de automatizare pentru o casă complet conectată în rețea.

 • Mai mult confort în locuință, mai multă siguranță și mai multă eficiență energetică.
 • Control intuitiv prin butoane, dispozitive de operare cu afișaj și aplicația Gira Smart Home
 • Opțiuni extinse de configurare pentru implementare individuală în propria casă inteligentă
 • Acces la distanță securizat și gratuit pentru a vă asigura că aveți totul sub control chiar și atunci când sunteți în vacanță
 • Protecție împotriva accesului terților pe baza comunicării de date criptate (pe baza standardului de securitate certificat KNX Secure)

Gira One: inteligent, versatil, avantajos
Ușor de utilizat, flexibil și versatil din toate punctele de vedere: noul sistem Gira One Smart Home.

Fă-ți viața mai simplă.

Doriți să vă echipați casa sau apartamentul cu un sistem de automatizare în rețea și să îl utilizați pentru a vă bucura de o calitate mai bună a vieții, în fiecare zi? Gira One vă oferă funcții inteligente cu multe opțiuni de aplicații și automatizare.

 • Controlul luminii: control flexibil al luminii pentru a se potrivi cerințelor – indiferent dacă citiți, mâncați, lucrați sau vă relaxați. Scenele de lumină care au fost create in GPA pot fi salvate și reactivate în orice moment.
 • Controlul jaluzelelor: ridicați și coborâți jaluzelele separat sau împreună folosind controlul de grup cu un singur clic - de exemplu la apusul soarelui, când este o furtună sau seara pentru a vă menține intimitatea.
 • Climatizare: încălziți sau răciți camerele numai atunci când aveți nevoie și ajutați la reducerea consumului de energie. Sistemul folosește controlul complet automatizat al încălzirii pentru a identifica, de exemplu, când ferestrele au fost deschise pentru a aerisi încăperea și reduce încălzirea. Aplicația Gira Smart Home ajută la reglarea temperaturii camerei chiar și atunci când sunteți în oraș.
 • Controlul muzicii cu Sonos: puteți utiliza și aplicația pentru a vă integra difuzoarele Sonos în sistemul Gira One și pentru a reda propria muzică. Începeți-vă zilele cu o dispoziție bună - ascultând lista de redare preferată.
 • Interfonie: nu numai că puteți utiliza Gira G1 ca unitate centrală de operare pentru a vă controla sistemul Smart Home, ci și pentru a vă controla ușa de la intrare. Produsele inteligente de interfonie, cum ar fi Gira Keyless In, vă oferă acces fără cheie la casa dvs. Aplicația mobilă DCS vă permite, de asemenea, să vorbiți cu orice vizitator și chiar să le deschideți ușa, atunci când sunteți în oraș.
 • Securitate: KNX Secure asigură casa dvs. inteligentă că rămâne în siguranță împotriva accesului terților și a manipulării de către persoane din afară. De asemenea, puteți opri orice dispozitiv care nu este necesar acasă, rapid și ușor, prin atingerea unui buton - sau puteți verifica dacă totul este în regulă acasă accesând camerele de securitate IP în timp ce sunteți în vacanță.

Gira One: optiuni
Mai multe avantaje pentru casă folosind numeroasele opțiuni de automatizare cu Gira One.

Cum se programează Gira One pentru funcționare?

Asistentul de proiect Gira (GPA) este utilizat pentru a programa Gira One: vă ghidează procesul complet de configurare, cu instrucțiuni pas cu pas și tutoriale video. Setările alese anterior pot fi activate pe toate dispozitivele Gira One oricând. Aplicația Gira Smart Home vă permite să faceți propriile modificări mai târziu și, de asemenea, face posibilă integrarea sistemelor precum Sonos sau Philips Hue.

Control inteligent folosind întrerupătoare, Gira G1 sau aplicația pe mobil.

Portofoliul complet Gira One cuprinde o gamă largă de actuatoare, senzori, servere și dispozitive de operare pentru controlul inteligent al luminii, jaluzelelor, temperaturii camerei și muzicii.

Toate funcțiile sistemului Gira One Smart Home pot fi controlate în mod obișnuit, folosind butoanele normale – sunt compatibile cu toate liniile de design din Gira System 55. În plus, sistemul poate fi controlat și de la touchscreenul montat pe perete Gira G1 sau de pe un smartphone sau tabletă folosind aplicația Gira Smart Home.

Gira One: interfon
Gira G1 poate fi utilizat și ca stație de interior pentru sistemul de interfonie.

Securitate certificată pentru serverul Gira One.

Protejat împotriva accesului extern neautorizat: serverul Gira One vă oferă asigurarea că schimbul dvs. de date este securizat, deoarece standardul de securitate KNX Secure garantează comunicarea criptată între dispozitivele din Smart Home. Acest lucru a fost confirmat și de un certificat de securitate: Institutul de testare și certificare VDE a acordat serverului Gira One certificarea „Smart Home – Information Security Tested”.

Gira One: certificat VDE
Securitate pe care vă puteți baza: serverul Gira One a primit certificatul VDE "Smart Home – Information Security Tested".

Sistemul Gira One: Întrebări frecvente

Dacă doriți ca apartamentul dvs. să fie echipat pentru viitor și să-i sporească valoarea, vă recomandăm funcțiile inteligente ale Gira One. Sistemul oferă număr nelimitat de opțiuni de automatizare pentru iluminat, umbrire, temperatura camerei și funcții de securitate și poate fi folosit pentru a integra Sonos și Philips Hue. Bucurați-vă de confort și eficiență energetică în confortul casei dvs.

O firmă specializată va putea instala rapid Gira One folosind cabluri speciale KNX, o va adapta nevoilor dumneavoastră și va putea începe operarea.

Aveți posibilitatea de a utiliza tehnologia clădirii inteligente folosind întrerupătoare, un smartphone (ori tableta) sau ecranul tactil fix Gira G1. Un smartphone poate fi, de asemenea, utilizat pentru a opera funcții atunci când sunteți în călătorie.

Vă puteți bucura de o viață plăcută și confortabilă integrând sisteme de sunet de la Sonos, lumini Philips Hue, precum și camere de securitate IP. Aceste integrări și alte modificări pot fi gestionate în aplicația Gira Smart Home.

După finalizarea instalării de către o firmă specializată, puteți face modificări și ajustări de oriunde și oricând prin aplicația Gira Smart Home folosind smartphone-ul sau tableta.

Protecția împotriva falsificării și accesul terților este asigurată datorită schimbului de date criptate bazat pe standardul de securitate KNX Secure recunoscut și certificat la nivel global. Când nu sunteți acasă, simulările de prezență care încorporează lumini, sunet și jaluzele pot ajuta la prevenirea efracțiilor și vă puteți accesa camerele IP prin aplicația Gira Smart Home pentru a vedea ce se întâmplă.

În plus, Gira lucrează continuu la securitatea sistemului, iar KNX Secure este actualizat frecvent.

Per pagina: