BEGA Connect

SIMPLU. INTELIGENT. DE ÎNCREDERE

  
Bega Smart Lighting 1
Bega Smart Lighting 2
Bega Smart Lighting 3
 
BEGA a creat un Sistem de Management al Iluminării Arhitecturale (ALMS) cu un nume simplu, descriptiv: BEGA Connect.


Extinde posibilitățile de control profesional al luminii și combină lumina și arhitectura într-un singur concept holistic. Un concept care se adaptează și evoluează constant.
BEGA Connect deschide o lume întreagă de oportunități, pentru ca dvs. să realizați atât instalații de iluminat mai mici, cât și proiecte mari de iluminat cu lumină inteligentă. Oriunde v-ați afla: puteți controla, planifica și monitoriza corpurile de iluminat individuale din orice locație printr-o aplicație modernă și intuitivă.

BEGA Connect simplifică sistemele complexe, atât pentru începători, cât și pentru experți

 
DALI ESTE ONLINE. PRETUTINDENI.

Bega Connect

Controlați-vă instalația de iluminat simplu și cu flexibilitate. Nu este necesară expertiza DALI. Fără complicații inutile. Este nevoie doar de o componentă pentru a vă pregăti proiectul pentru cloud.

INTUIȚIA ESTE TOTUL

BEGA Connect înseamnă concentrarea pe ceea ce este important, simplu și intuitiv. Interfața de utilizator sofisticată a aplicației mobile și web BEGA Connect este simplă și ușor de utilizat chiar și fără cunoștințe tehnice anterioare.
Odată ce instalația electrică este finalizată, aplicația intuitivă BEGA Connect vă ghidează prin configurație care cuprinde doar câțiva pași – deciziile tehnice complexe sunt luate automat în fundal.

Bega App
Aplicația mobilă BEGA Connect
Aplicația mobilă pentru Android și iOS pe dispozitive precum smartphone-uri sau tablete este ideală pentru configurarea inițială la fața locului și configurarea unui sistem. Ulterior, întregul sistem poate fi controlat ușor și intuitiv folosind aplicația.
Aplicația web BEGA Connect
Pentru o gestionare convenabilă și clară a sistemelor dvs. de iluminat, puteți utiliza aplicația web bazată pe browser pe orice dispozitiv, oriunde v-ați afla. Acest lucru vă permite să faceți ajustări extinse la sistemele mari pe un afișaj pe ecran complet pentru confort și vizibilitate ușoară


Bega Connect 3
Per pagina: