GIRA

hero-gira

Povestea Gira

Design rafinat | Echilibru intre aspect si functionalitate

O afacere de familie cu tradiție de peste 100 de ani în Germania, compania Gira este cunoscută pentru furnizarea de tehnologii de ultimă generație destinate unor clădiri mai sigure, mai confortabile și mai eficiente din punct de vedere energetic. În acest scop, Gira oferă clienților săi dispozitive elegante, ușor de folosit, ce integrează funcții inteligente, pentru controlul facil și convenabil al iluminatului, climatizării și jaluzelelor, precum și sisteme de interfonie și multimedia.

Prize și întrerupătoare - interior

GiraOne

Gira One

Smart Home simplificat

Doriți o casă inteligentă care să combine confortul locuinței, securitatea și eficiența energetică? Noul sistem Smart Home Gira One face ca acest lucru să fie ușor de transformat în realitate: automatizează-ți controlul jaluzelelor, creează scenarii de lumină pentru seară sau încălziți camerele numai atunci când este nevoie.

Prize și întrerupătoare - exterior

Produse smart KNX

GIRA System 106

Gira System 106: interfonie

Design flexibil care se adaptează usor dorințelor tale

Sistemul modular Gira 106 vă permite să configurați sistemele de interfon în funcție de cerințele dumneavoastră. Acesta acoperă toate funcțiile esențiale, inclusiv soneria, camera foto, plăcuța cu numele și numărul casei de la intrare. Materialele robuste și tehnologia modernă asigură un nivel ridicat de confort și siguranță. Un alt avantaj: Gira Sistem 106 este compatibil cu toate stațiile de interior Gira și soluțiile de comunicații de ușă.