BEGA Smart

Viitorul este smart. Și când vine vorba de iluminat: BEGA Smart.

 
Timp de generații, BEGA a fost sinonim cu calitate, fiabilitate și design elegant, precum și inovație.
Este tradiția BEGA să facă mai mult decât să rămână la curent; privește și spre viitor. 
 
Bega Smart 1
Bega Smart 2
 
 
BEGA Smart oferă control inteligent al sistemului dvs. de iluminat din casa dvs., în exteriorul casei dvs. și pentru o grădină frumos iluminată. Toate corpurile de iluminat și alte dispozitive electrice cu priză de siguranță pot fi combinate liber și controlate ca unul singur.

 
Rezultatul este un sistem sofisticat care funcționează în fundal pentru a face viața mai ușoară – și care este ușor de instalat și utilizat.
 
BEGA Smart este și va fi întotdeauna extrem de flexibil, compatibil și pregătit pentru orice ar putea aduce viitorul inteligent.
Inteligent înseamnă necomplicat. De aceea, toate dispozitivele și funcțiile sunt programate și controlate simplu, intuitiv și clar într-un singur loc: aplicația BEGA Smart. Se poate realiza controlul corpurilor de iluminat individuale sau a grupurilor de corpuri de iluminat, configurarea scenariilor de iluminare personalizate cu luminile inteligente BEGA care sunt incredibil de versatile. 
BEGA Smart 3
 
Smart app2
Control și instalare inteligent

Instalarea unui sistem BEGA Smart nu ar putea fi mai ușoară: sistemul este configurat printr-o aplicație pentru smartphone, care permite o configurație personalizată a sistemului de iluminat. Opțiunile de automatizare, cum ar fi funcția de comutare a timpului, pot fi implementate în doar câțiva pași simpli. 
 
Aplicația gratuită BEGA Smart este centrul de control al sistemului BEGA Smart Home. Controlează fiecare parte a sistemului pe distanțe scurte prin Bluetooth și permite ca fiecare componentă a sistemului să fie programată individual. Configurarea cum și când ar trebui să se comporte un corp de iluminat sau un grup de corpuri de iluminat este simplă și intuitivă. Este nevoie doar de atingerea unui buton pentru ca toate corpurile de iluminat să-și răspândească lumina confortabilă. Camera poate fi iluminată puternic la o oră prestabilită. Aplicația face posibilă crearea a nenumărate scenarii de iluminare care pot fi controlate manual sau automat.
 
Per pagina: