Condimentează conversația!

5 propuneri îndrăznețe pentru corpuri de iluminat decorative


S-au scris nenumărate cărți despre modalitățile adecvate de a purta o conversație și le poți parcurge desigur, cu încredere și perseverență. Dar dacă vrei să eviți analiza intensității ploii sau enumerarea știrilor contradictorii despre câte grade vor fi în zilele următoare, te sfătuim să încerci o variantă mai subtilă de condimentare a conversației. Un element de decor din locuință poate fi întotdeauna un pretext potrivit pentru a eluda tăcerile stânjenitoare.

Giunco de la Fabbian     Inspiră-te din natură și creează grupuri de lumini care imită aglomerările dintr-o lizieră chiar la tine în casă. Sau folosește lampadarul pentru a transfera armonia și liniștea unui spa în orice încăpere din locuința ta.

Giunco floor


Supermorgana de la Slamp   Văzută de jos, Supermorgana revelează tiparul pavelelor din Piazza del Campidoglio din Roma. Văzută din profil, te duce cu gândul la creuzete și fiole cu poțiuni magice. Supermorgana schimbă instantaneu registrul cotidianului cu unul fantastic din orice încăpere și captează garantat privirile, dar și firul discuției, indiferent de combinația de culori în care o alegi.

supermorgana


Link de la LZF Lamps   Un lampadar cu forme! Fluide, naturale, jucăușe – contururile pe care Link le evidențiază au un efect hipnotic și intrigant.

Link LZF


Discoco de la Marset    Printr-un joc dramatic de lumini și umbre, corpul de iluminat Discoco stârnește discuții chiar și când nu este pornit. Discurile de crom reflectă la nesfârșit lumina de la unul la altul, compunând scenarii subiective pentru oricine este prins în această dinamică.

 

Discoco1


Noctambule Cone de la Flos    În mod normal, am fi recomandat acest corp de iluminat pentru un restaurant sau o cafenea, însă dacă vrei un impact imediat și o atitudine extravagantă a interiorului, îl poți integra nonșalant și în decorul camerei de zi. 

 

Noctambule cone

Produse in articol