Expresivitatea nocturnă a clădirii – iluminatul fațadelor prin aplice de exterior

iluminatul fațadelor prin aplice de exterior


Aplicele de exterior reprezintă un element foarte important în amenajare nu numai datorită funcționalității lor, ci și valențelor decorative. Ele determină identitatea unei fațade pe timpul nopții.
Variantele sunt nenumărate – în stil vintage, rustic, industrial, modern sau chiar futuristic. Aplicele de exterior conferă accente estetice în grădină sau pe pereți, iar varietatea mare de finisaje diferite dau posibilitatea de a alege modelul preferat cu o precizie extraordinară.

Pentru casele moderne, puteți opta pentru un corp de iluminat contemporan cu un design minimalist.

Aplica Bega proiect


Pentru o fațadă romantică și rafinată vă recomandăm aplicele care amintesc de vechiul felinar.

Boom31078


Dacă preferați stilul industrial, modelele cu aspect lor robust și sobru completează natural o fațadă din cărămidă, piatră sau beton.

24533


Puteți oricând să alegeți un stil mai ornamentat și generos și modele cu linii stilizate. Câteodată mai puțin chiar înseamnă mai mult –  în cele mai multe cazuri o formă simplă, pură și un finisaj fermecător vor contribui enorm la crearea unui exterior fascinant.

Aplicele de exterior disponibile astăzi sunt declinate în modele variate și captivante , iar datorită versatilității lor putem utiliza luminozitatea pentru a crea forme geometrice montând mai multe aplice de exterior într-o configurație nouă.  

84479

 

Aplice de exterior din materiale naturale, prețioase

Corpurile de iluminat din sticlă suflată, în 3 straturi: sticla opal reprezintă un material extraordinar pentru iluminat ce reduce luminanța lămpilor până la un nivel armonios fără pierderi semnificative și care distribuie lumina uniform pe suprafața sticlei. Sticla opal are un grad ridicat de transparență, este rezistentă în timp, ușor de curățat și arată impecabil.

Materialul sintetic este rezistent la impact, dar are un nivel mai mic de transparență și reține praful mai ușor decât sticla. De aceea, cu excepția zonelor vulnerabile, sticla opal este recomandată.

24042

Produse in articol